وب سایت در کسب و کار اینترنتی، پایگاه جهانی برای کسب و درآمد و توسعه است. بسیاری از وب سایت هایی که الان به برند های برتر تبدیل شده اند نیز کسب و کار خود را با وب سایت راه اندازی و شروع به فعالیت کرده اند. بسیاری شکست خوردند و یاد آنها باقی ماند(فروشگاه بامیلو) و وب سایت های موفق نیز، می تازند و برای بقای خود تلاش می کنند(دیجی کالا).
همه نیز دوست دارند در کسب و کار اینترنتی به برند تبدیل شده و رونقی به کسب و کار خود بدهند. خوب باید از کجا شروع کنیم؟
آیا با داشتن یک وب سایت می توانیم به تمام اهداف و ایده هایی که در ذهن داریم برسیم؟
جواب بدون داشتن تجربه و دانش خیر و با آگاهی و هدف بله هست.
هر وب سایت موفق استراتژی مخصوص به خودش را دارد و به قول معروف می داند که دارد چکاری را انجام می دهد. خیلی از کارفرمایان بر اساس عناصر ظاهری و تصویر سازی اعداد و ارقامی از سود و بازدید کننده را در ذهن رشد می دهد میخواهد خروجی مشابهی مانند وب سایت های بزرگ داشته باشد. متاسفانه با تجربیات چندین ساله باید بگوییم که تنها 2% ممکن است چنین کسب و کار هایی بدون دانش و تجربه موفق می شوند و بامبقی منجر به شکست می شوند.
در کنار شما هستیم تا با دانش و تجربیات هم مسیر را درست انتخاب کنیم تا بتوانیم با وب سایت کسب و کار شخصی، یا تجاری خود را گسترش دهیم. پر تکرار ترین سؤالی که در ابتدای کار پرسیده می شود تعرفه های طراحی وب سایت می باشد.
هزینه وب سایت شامل دو بخش می شود. هزینه های فنی و هزینه طراحی
برای داشتن وب سایت برای ورود به کسب و کار نیاز به اقلام زیر داریم:
به طور تقریبی برای شروع طراحی مبلغ 750.000 تومان الی 1.000.000 تومان ممکن است متغیر باشد که با کمی جستجو کردن در گوگل می توانید قیمت ها را مقایسه کنید.
شاید این سؤال در ذهن شکل بگیرد که چگونه با قیمت های پایین تر وب سایت طراحی می کنند؟
اجازه بدید ذهن شما را یک مثال روشن کنیم.
فرض کنید در یک شهر غریب همراه خانواده گرسنه هستید و مخواهید به رستوران بروید، در یک خیابان چندین رستوران وجود دارد. که هر کدام قیمت های خود را جلوی درب رستوران آویزان کرده اند. با نگاه به قیمت می توانیم تصمیم بگیریم که چه رستورانی از کیفیت لازم برخوردار است. وقتی که هر کیلو گرم گوش به طور مثال 120.000 تومان است چگونه می توان هر سیخ کباب را به قیمت 5.000 تومان قبول کرد؟ آیا حاضر هستید سلامتی خود و خانواده را به خطر بندازید برای غذایی که می دانید 100% بی کیفیت است و نمی دانید چه چیزی درون آن است. قطعا نمی خواهیم با چشمان باز درون چاه بیفتیم.
واقیعت امر اینجاست که هر شخص بر اساس توانایی ها و کاری که می کند هزینه می کند. نه کمتر نه بیشتر. حالا تصمیم با شما هست که چقدر به کسب و کار خود اهمیت می دهید.